Sommar och grön inspiration - juni månads nyhetsbrev

Juni, den första riktiga sommarmånaden! Vi hoppas väl alla på att solen ska börja stråla och värma oss snart igen men tills dess får vi njuta av alla vackra färger vi bjuds på. Livet växer och spirar runtomkring oss och det är vackert grönt överallt!

 

För att hylla allt detta gröna kommer vi den 28 juni ha en GRÖN MINGELKVÄLL klockan 18.00-20.00. Du är då välkommen att smaka på gröna smoothies fyllda med energi och livskraft. Vi vill inspirera till att äta och dricka mer grönt och visar under kvällen hur enkelt OCH GOTT det kan vara! Vi kommer prata mer om grön kraft, hälsofördelar, vilka effekter vi kan förvänta oss och mycket mer. Frågor är välkomna!

 

Vi pratar naturlig detox och skinande hud! Det är bara några av alla de positiva effekter vi får när vi dricker och äter av naturens obearbetade skatter! Vi bjuder på nya tidens supergodis som tex gojibär, mullbär, raw choklad och mer. Vill du handla under kvällen får du 10 % rabatt!!

Gröna smoothies är gott och spännande, kom och följ med oss in i den nya tiden!

 

Vi önskar dig varmt välkommen Torsdagen den 28 juni kl 18.00 - 20.00

 

BWT Vattenrenare

Vi har fått in nya härliga kannor för vattenrening, i fem olika färger! Med en patenterad teknik renar BWT:s kannor vatten och förbättrar smaken. Vattnet är utmärkt att dricka som det är men förbättrar också resultatet vid bryggning av kaffe eller te.

Renar samt förbättrar smak på vattnet
Minskar kalkavlagringar på kaffebryggare, vattenkokare etc
Digital Display som visar filtrets kapacitet
Mycket mer miljövänligt än att köpa flaskvatten
Rymmer ca 2,7 liter
Nu 269 kr (spara 30 kr)

 

Efamol - hudvård inifrån NU 10 % rabatt!!

Essentiella fettsyror ger vår hud fukt och spänst. Fettsyrorna förebygger förlust av vätska och används för att bilda prostaglandiner som styr produktionen av talg. Om det sker förändringar i sammansättningen av fettsyror kan detta påverka hudens struktur, funktion och utseende.

Men det är inte bara personer med torr hud som får positiva resultat av Efamol. Vår livsstil, vår omgivning och den mat vi äter påverkar i högsta grad hur huden mår.

När man tillför Efamol påverkas hudmembranet positivt. Problemhud blir mindre torr och irriterad. Normal frisk hud behåller sin styrka och spänst. Hudens släthet, fasthet, elasticitet och fukthållande förmåga kan t o m märkbart förbättras genom regelbundet intag av Efamol vilket motsvarar en "föryngring" av huden.

 

Vill även påminna om våra fantastiska inspirationsrådgivningar!

Vi ger dig stöd, råd och uppmuntran på din resa, oavsett vad den handlar om. Med små och enkla förändringar kan du få nästan omedelbara resultat som varar! Vi går igenom din nuvarande situation och utifrån den lägger vi gemensamt upp din resväg med hjälp av vision, mål och delmål.

 

Inspirationspaket I 2x 50 min 800 kr

Inspirationspaket II 4x 50 min + obegränsad mailkontakt under 2 månader 1500 kr

Inspirationspaket III 8x 50 min + obegränsad mailkontakt under 4 månader 2800 kr

 

Boka tid genom att ringa 046 – 854 81 eller maila på katarina@veberodshalsobutik.se

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln