Saker på gång: Criollas naturkosmetika och hårmineralanalys

Lördag den 28 februari kommer Helén från Criolla till Veberöds Hälsobutik för att visa och demonstrera Criollas Naturkosmetika.
http://criolla.se/

Lördag den 7 mars har ni möjlighet att göra en hårmineralanalys här i butiken. 
Marie Muhr kommer att vara i butiken hela dagen. Tid måste bokas. 
Ring för mer information. Tel. 046-854 81

Är du mån om din hälsa är en hårmineralanalys en av de absolut bästa metoder du hittar på marknaden idag. En hårmineralanalys är ett fantastiskt redskap att jobba med, den säger otroligt mycket om tillståndet i kroppen. En hårmineralanalys avslöjar ofta sådant som läkarna missar.

En hårmineralanalys visar statusen i kroppen ca. 6-8 veckor tillbaka. Till skillnad från ett blodprov som bara visar hur det ser ut just den sekunden man tar provet. Säg att du precis ätit till exempel en banan så höjs nivån av kalium i blodet. Blodet transporterar näring så kroppen försöker alltid hålla blodet så konstant som möjligt med näringsämnen. Blodet säger inget om vilka resurser kroppen har i övrigt. Även om ett blodprov skulle visa på en kaliumbrist hjälper det sällan att endast tillföra kalium. Natrium och kalium regleras av binjurarna i kroppen.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln